REGISZTRÁCIÓ

1
E-mail cím
megadása
2
Aktiváló kód
elküldése
3
E-mail cím
aktiválása
4
Adatok
megadása
5
Regisztráció
befejezése


 

Kérjük, adja meg e-mail címét a regisztrációhoz, majd kattintson a Küldés gombra! Erre a címre küldünk egy aktiváló e-mailt, majd ezt követően lesz lehetősége megadni a személyes adatait, ezzel véglegesítve a regisztrációt.


E-mail cím:

A regisztrációval jóváhagyásomat adom, hogy megadott adataimat a Magyar Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Társaság kizárólag a társaság működése, tájékoztatás (szakmai rendezvények, szakmai és egyéb információk eljuttatása, továbbá tagsági díjra vonatkozó tájékoztatás, felszólítás) céljából használhatja.

Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk az egyesületi tagságra utaló személyes adatok kezelésére jogosult, mivel
„az adatkezelés valamely politikai, világnézeti, vallási vagy szakszervezeti célú alapítvány, egyesület vagy bármely más nonprofit szervezet megfelelő garanciák mellett végzett jogszerű tevékenysége keretében történik, azzal a feltétellel, hogy az adatkezelés kizárólag az ilyen szerv jelenlegi vagy volt tagjaira, vagy olyan személyekre vonatkozik, akik a szervezettel rendszeres kapcsolatban állnak a szervezet céljaihoz kapcsolódóan, és hogy a személyes adatokat az érintettek hozzájárulása nélkül nem teszik hozzáférhetővé a szervezeten kívüli személyek számára;” (GDPR 9. cikk (2) bekezdés d) pont) 


Adatkezelési tájékoztató

Kövessen minket a Facebookon!