Hírek

VIII. Pécsi Kardiovaszkuláris Prevenciós és Rehabilitációs Kongresszus - 2023. szept. 21-23
2023.09.15

Tisztelt Kollégák, kedves Barátaink!

A VIII. Pécsi Kardiovaszkuláris Prevenciós és Rehabilitációs Kongresszusra invitáljuk Önöket, mely az MKT Kardiovaszkuláris Prevenciós és Rehabilitációs Munkacsoport, a Magyar Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Társaság és a PTE KK I.sz. Belgyógyászati Klinika Kardiológiai Prevenciós és Rehabilitációs Tanszék közös szervezésében kerül megrendezésre. 

Kongresszusunk hagyományosan átfogó információt kíván adni a kardiológia minden területéről, a prevenciótól az akut ellátáson keresztül a rehabilitációig. Célunk az aktualitások bemutatása, a főbb terápiás és diagnosztikus eljárások összefoglalása. 
Reméljük, hogy a változatos szakmai programok között mindenki megtalálja az őt legjobban érdeklő témákat. 

Törekszünk arra, hogy az előadások gyakorlat orientáltak legyenek, és a számos kardiológiai útmutató a mindennapi életben jól használhatóvá váljon.

A kardiovaszkuláris halálozás csökkentése kiemelt célunk. Fontosnak tartjuk, hogy a kardiológusok, belgyógyászok mellett minél nagyobb számban vegyenek részt a konferencián a családorvosok is, mivel ők képezik a kardiovaszkuláris prevenció bázisát.
Absztrakt beküldésre idén is lesz lehetőség. Nagy érdeklődéssel várjuk a bejelentett előadásokat és a szakdolgozói szekciókat is. 

Kívánjuk, hogy a szakmai ismeretek elmélyítése mellett találjanak lehetőséget a baráti kapcsolatok ápolására és az aktív kikapcsolódásra is.

Várunk mindenkit szeretettel 2023. szeptember 21-23 között Pécsett a Kodály Központban.

RÉSZLETEK

Dr. med.habil Szabados Eszter PhD
tanszékvezető egyetemi docens,
a Szervező Bizottság elnöke

Dr. Vértes András
az MKT Kardiovaszkuláris
Prevenciós és Rehabilitációs
Munkacsoport vezetője

Dr. Kohut László PhD
c. egyetemi docens,
a Magyar Kardiovaszkuláris
Rehabilitációs Társaság elnöke