Hírek

II. Pécsi Kardiovaszkuláris Prevenciós és Rehabilitációs Kongresszus
2016.03.22

Idén is szeretettel várjuk mindazokat a kollégákat és munkatársakat, akik tavalyi rendezvényünkön már részt vettek, és azokat is, akiket múlt évben nem volt szerencsénk kongresszusunkon üdvözölni. Örömmel tapasztaltuk a nagy érdeklődést, melyre tekintettel idén kongresszusunkat hosszabbra terveztük.

Új témákkal és az örökzöld témák legújabb információival készülünk a rendezvényre. A kongresszus összeállítása során figyelembe vettük a legfontosabb hazai és nemzetközi trendek alakulását, melyek reményeink szerint felkeltik érdeklődésüket. Örömünkre szolgál, hogy előadóink között ebben az évben is az ország legjobb előadóit, elismert szaktekintélyeit üdvözölhetjük.

Ebben az évben szakdolgozói fórumok és workshopok is megrendezésre kerülnek, ahol a kardiológiai prevenciós és rehabilitációs team orvos tagjain kívül pszichológusok, dietetikusok, gyógytornászok, ápolók és asszisztensek is megbeszélhetik aktuális témáikat.

A kongresszus helyszíne újra az impozáns Kodály Központ lesz, az egyik esti program pedig a méltán híres Zsolnay Kulturális Negyedben kerül megrendezésre.
A tudományos ülésre és az azt követő programokra minden érdeklődőt sok szeretettel várunk Pécsett 2016. 09. 22-24. között.

Szervező Bizottság:
Dr. Simon Attila, Dr. Simon Éva, Dr. Szabados Eszter, Dr. Vértes András

Kapcsolódó dokumentumok:

Értesítő - tervezett program

Regisztrációs lap

Szállásfoglalás

Költségvállaló nyilatkozat, fizetési módok