FELHASZNÁLÓNÉV LEKÉRDEZÉSE

1
E-mail cím
megadása
2
Aktiváló link
elküldése
3
Új jelszó
megadása
4
Adatok
tárolása


 

Kérjük, adja meg a regisztrációkor használt e-mail címét, majd kattintson a Küldés gombra! Erre a címre küldünk egy e-mailt, ami tartalmaz egy aktiváló linket. Erre a linkre kattintva ismerheti meg a belépési azonosítóját, és adhatja meg új jelszavát. Ezekkel az adatokkal később bejelentkezhet a rendszerbe. A bejelentkezést követően a felhasználónév és a jelszó is megváltoztatható.


E-mail cím:

A regisztráció megújításával / felhasználónév lekérdezésével jóváhagyásomat adom, hogy megadott adataimat a Magyar Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Társaság kizárólag a társaság működése, tájékoztatás (szakmai rendezvények, szakmai és egyéb információk eljuttatása, továbbá tagsági díjra vonatkozó tájékoztatás, felszólítás) céljából használhatja.

Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk az egyesületi tagságra utaló személyes adatok kezelésére jogosult, mivel
„az adatkezelés valamely politikai, világnézeti, vallási vagy szakszervezeti célú alapítvány, egyesület vagy bármely más nonprofit szervezet megfelelő garanciák mellett végzett jogszerű tevékenysége keretében történik, azzal a feltétellel, hogy az adatkezelés kizárólag az ilyen szerv jelenlegi vagy volt tagjaira, vagy olyan személyekre vonatkozik, akik a szervezettel rendszeres kapcsolatban állnak a szervezet céljaihoz kapcsolódóan, és hogy a személyes adatokat az érintettek hozzájárulása nélkül nem teszik hozzáférhetővé a szervezeten kívüli személyek számára;” (GDPR 9. cikk (2) bekezdés d) pont) 


Adatkezelési tájékoztató

Kövessen minket a Facebookon!